Τηλ.: 26710 26005, Κιν.: 6944 54 84 53, E-mail: nikostentes@yahoo.gr

ΤΕΝΤΕΣΧάρη στην πολύχρονη εμπειρία και την άριστη εξειδίκευση της επιχείρησής μας στο χώρο της τέντας, παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας άμεσα και αποτελεσματικά κάθε ανάγκη σκίασης τόσο σε ιδιωτικούς, όσο και σε επαγγελματικούς χώρους, εσωτερικούς ή εξωτερικούς. Είμαστε σε θέση να δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις σκίασης, ανταποκρινόμενοι σε κάθε αισθητική και λειτουργική απαίτηση των πελατών μας.
Απευθυνθείτε στην επιχείρηση Τέντες Ο Νίκος στην Κεφαλονιά για αξιόπιστες και καλαίσθητες προτάσεις στο χώρο της σκίασης, στις πιο προσιτές τιμές της αγοράς. Το έμπειρο, εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε απαίτηση και επιλογή του πελάτη.
Διαθέτουμε:
  • Τέντες (απλές & χειροκίνητες)
  • Κασετίνες
  • Συστήματα Σκίασης
  • Πέργκολες
  • Αντιρίδες
  • Ομπρέλες Σκίασηςimage-295123-99905414.jpg
Η επιχείρησή μας ειδικεύεται στην τοποθέτηση τεντών, ηλεκτροκίνητων και χειροκίνητων σε χώρους κάθε είδους, όπως κατοικίες, καταστήματα αλλά και υπαίθριους χώρους. Όλες οι τέντες μας είναι άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής και μπορείτε να τις βρείτε σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, αλλά και υλικών.

Με γνώμονα τη λειτουργικότητα, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη και απαίτηση των πελατών μας, άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά. Επιπλέον, παρέχουμε εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη, εξασφαλίζοντας την άριστη κατάσταση και λειτουργία της τέντας σας, προσφέροντάς σας ολοκληρωμένη και ποιοτική εξυπηρέτηση, ακόμα και μετά την πώληση! 
image-295126-156771686.jpg
Οι τέντες κασετίνες διαθέτουν σύστημα με βραχίονες που κλείνει εσωτερικά, έτσι ώστε τόσο οι βραχίονες, όσο και το ύφασμα να προστατεύονται από τις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να διατηρούνται καθαρά και να επιμηκύνεται η διάρκεια ζωής τους. Επιπλέον, οι βραχίονες διασφαλίζουν το σωστό τέντωμα του υφάσματος, ενώ προσφέρουν απόλυτη εκμετάλλευση των διαστάσεων του χώρου σας.
 
Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε κασετίνες, που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την υψηλή αισθητική. Η υψηλή τεχνογνωσία μας εγγυάται άψογο αποτέλεσμα τοποθέτησης, γρήγορα και υπεύθυνα.
image-295097-arxiki2.jpg
Οι πέργκολες, εκτός από τη σκίαση και την υποστήριξη για τα φυτά που προσφέρουν, αποτελούν παράλληλα και διακοσμητικό στοιχείο του χώρου. Στην επιχείρηση Τέντες Ο Νίκος, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πέργκολες σε διαφορετικά στυλ και τελειώματα. Επιλέξτε, ανάλογα με το χώρο σας, σιδηροκατασκευές ή ξυλοκατασκευές που συνδυάζουν άριστη λειτουργικότητα, μεγάλη αντοχή στο χρόνο και ολοκληρωμένη αντηλιακή προστασία.
 
Επίσης, η επιχείρηση Τέντες Ο Νίκος αναλαμβάνει επενδύσεις με ειδικές κατασκευές, για ιδιαίτερα αποτελέσματα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις δικές σας αισθητικές απαιτήσεις.
image-295115-39495388.jpg
Οι τέντες με αντιρίδες χρησιμοποιούνται σήμερα στα περισσότερα σπίτια. Καθώς ξεκινούν από τη βάση της εγκατάστασης της τέντας και ακουμπάνε στα κάγκελα του μπαλκονιού ή της βεράντας, προσφέρουν απόλυτη κάλυψη και σκίαση. Είναι κατασκευασμένες από σίδηρο ή αλουμίνιο, γι’ αυτό και παρουσιάζουν μεγάλη αντοχή ακόμα και στις πιο δύσκολες καιρικές συνθήκες, παρέχοντας απόλυτη προστασία από τον ήλιο, τη βροχή, αλλά και τον αέρα..
 
Η εμπειρία της επιχείρησης Τέντες ο Νίκος στην τοποθέτηση τεντών και συστημάτων σκίασης αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για ένα άψογο αποτέλεσμα στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σας.
image-295116-55251052.jpg
Στην επιχείρηση Τέντες Ο Νίκος διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία από βραχίονες απλού, βαρέος και υπερβαρέος τύπου, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής. Βραχίονες για μικρές ή μεγάλες τέντες (με άνοιγμα πάνω από 3 μέτρα) που δεν σπάνε, δεν τρίζουν και έχουν μεγάλη αντοχή στον αέρα, καλύπτοντας έτσι κάθε ανάγκη και απαίτηση των πελατών μας.
 
Προϊόντα που συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την αισθητική, για μοναδικά αποτελέσματα σε κάθε χώρο.